Wie is bouwfund?

Keuzevrijheid

In principe bieden wij altijd drie saneringsvarianten aan, waarbij we ook aangeven welke variant volgens ons voor u het gunstigst is. 

  • De meest grondige en diepgravende aanpak. Bouwfund zorgt als hoofdaannemer voor alles, niet alleen voor gerenommeerde uitvoerders maar ook voor snelheid. Het resultaat voldoet gegarandeerd royaal aan de wettelijke verplichtingen.

  • De meest doelmatige, dus kostenbewuste aanpak. Uiteraard zal het resultaat hiervan ook voldoen aan de wettelijke verplichtingen zodat u daarna snel verder kunt met de realisatie van uw project.

  • U schakelt Bouwfund puur in als regisseur/coördinator en kwaliteitsbewaker en u contracteert zelf de uitvoerende partijen met wie u ook rechtstreeks afrekent. Bouwfund kan u in dit geval wel adviseren over de meest betrouwbare uitvoerders.

Ongeacht wat u kiest, kunnen wij - als u wilt - voor alle aan ons gedelegeerde werkzaamheden tevoren een vast tarief met u overeenkomen. Zo hebt u al in een vroeg stadium helderheid over de haalbaarheid van het plan van sloop, grondsanering of grondwatersanering. 

 

: kostenbewust
: duurzaam
: transparant
: keuzevrijheid
Bouwfund BV
Verenlandweg 14
Postbus 295
7460 AG Rijssen
T 0548 54 24 91
F 0548 54 25 08
E info[at]bouwfund.nl

ontwerp: Sofito